onsdag 19 december 2012

Macao till Hong Kong

Igår vaknade vi så upp i Macao på vårt hotell Venetian. Vår plan för dagen var mest att ta det lite lugnt och sedan åka tillbaka med speedboat till Hong Kong. Efter utcheckning från hotellet gick vi längs Cotai Strip till ett annat hotellkomplex, Galaxy. Där var vi dock inte så länge utan det var mest för att få en promenad på Macao, få se hur hotellet och omgvningarna såg ut utifrån, samt för att få se ett annat kasino än det som vi spenderat vår tid på.


På eftermiddagen åkte vi så tillbaka till Hong Kong igen. Vi var dock rätt så trötta denna dag, varför vi valde att ta det rätt så lugnt. Kvällsmaten intogs i ett jättemysigt litet barområde som låg i ett område kallat Knutsford.  

För övrigt var vi denna kväll för första gången nere vid backpackerområdet på Nathan Road. Det var dock ingen plats som föll endera av oss särskilt mycket i smaken.
I skrivande stund sitter vi på flygplatsen i Hong Kong i väntan på planet som ska ta oss till Filippinerna. Anledningen till att de senaste dagarns blogginlägg kommer först nu beror på att internetuppkopplingarna inte alltid fungerar optimalt.
På återhörande
//Martin&Malin

2 kommentarer:

 1. Vad häftigt, är grymt avis;-) Själv är man på väg till jobbet, försenad tunnelbana, mörkt halkigt...Kul att ta del av er resa! Sköt om er, ha det bäst and enjoy;-) stor varm kram Bia.

  SvaraRadera
 2. Va trevligt det låter. Fina bilder :).
  Hur vädret då? Ni har i alla fall ingen snö.
  Ha det gott o hoppas ni njuter.
  God jul o gott ny år
  //Delvan

  SvaraRadera