onsdag 12 december 2012

Ny Sydostasienresa, ny bloggadress...

Hej, och välkommen till denna blogg.

Egentligen skulle journalen för den resa vi nu står inför att göra ligga under vår tidigare bloggadress; http://www.martinochmalinssydostasien.blogspot.com.  I den skriver vi  om den fem veckor långa resa vi gjorde i januari-mars 2012. Vi reste då runt i Malaysia, Vietnam, Kambodja och Thailand. Utrymmet på den bloggen är dock nyttjad varför vi nu inför denna resa skapat en ny blogg. Under vintern 2011 reste vi runt i Malaysia, Singapore och Indonesien, och inför denna, vår tredje gemensamma resa till Sydostasien, ville vi därför resa till de länder vi ännu inte besökt i Sydostasien.  Denna resas fokus kommer därför läggas på ett antal öar i Filippinerna, men vi kommer även besöka Hong Kong och Macao. Avresa sker den 14 december 2012 och vi kommer resa till den 6 januari 2013.


Bloggen är väl egentligen främst tänkt att användas som en digital resejournal för eget intresse, men är även ett bra sätt att låta familj och vänner ta del av vad vi gör under resan. Vi har även noterat ett fortsatt stort intresse för vår andra reseblogg och tycker det är kul att kunna delge information och ge inspiration till de resmål som vi besökt. Detta gör att vi tycker det skulle vara roligt att även skriva denna resas journal i bloggformat. Skrivs en resejournal i pappersform har vi även vis av erfarenhet upptäckt att dessa skrivna blad alltid kommer bort på ett eller annat sätt, varför det även av den anledningen känns bättre att skriva journalen i digitalt format. Vidare säger man ju ofta att en bild är värd mer än tusen ord, men när det kommer till redogörelse av vad man upplever under en resa kan fotografier aldrig ersätta det skrivna ordet fullt ut.

Nu när ni väl hittat in till bloggen hoppas vi att ni finner den intressant att följa och glöm för all del inte att lämna en kommentar!

På återhörande
//Martin & Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar